safari

Tanzania safari

 

 

Tanzania er ensbetydende med safari for mange, og derfor en veldig populær safaridestinasjon. På en safari i Tanzania besøker man gjerne serengeti National park. Tarangire national park, Lake Manvare hvor opplevelsen står i kø. Kom til en opplevelse tur du aldri kommer til å glemme.

Woman rests after safari in luxury tent during sunset camping in African savannah of Serengeti National Park,Tanzania. tanzania safari stock pictures, royalty-free photos & images
Safari

 

 

Landskapet er fjellrikt med Kilimanjaro  som bakteppe, og den vakre Serengeti-sletten er spesielt kjent for den årlige migrasjonen av millioner av gnu og massevis av løver, elefanter, leoparder og andre spennende dyr, som migrerer fra Masai Mara i Kenya til Serengeti-sletten og tilbake.

Kilimanjaro er et fjell nordøst i Tanzania. Det består av tre sovende vulkaner: Shira i vest, stigende til 3 962 meters høyde , Mawenzi i øst, med 5 149 meters høyde, og Kibo, som er det yngste geologisk, som ligger mellom to andre og som med Uhuru Peak på 5 895 meter over havet er det høyeste punktet i Afrika.

Mount Kilimanjaro with Acacia mount kilimanjaro mountain stock pictures, royalty-free photos & images
Kilimanjaro

 

 

 

Africa, Tanzania, Nature, Wild, Safari, Wildlife
Masaiene

 

Masaiene er blant de best kjente afrikanske folkeslagene utenfor Afrika, noe som trolig har sammenheng med moderne massemedias store interesse for dyrelivet i det området der masaiene bor. Folket opprettholder fortsatt mange av sine kulturelle tradisjoner, samtidig som masaiene også deltar i samfunnslivet lokalt. De er et høyt folkeslag, mennene har en gjennomsnittshøyde på 185cm.

De er dyktige guider for turistene med sin forståelse for dyrelivet og sin evne til å oppdage dyr på lang avstand. Før var dette en jobb for kun mennene men nå har også noen kvinner blitt guider.

Før var det en del av ritualet i å gå fra å være gutt til å bli mann, å dra ut og drepe en løve med spyd, men nå er den tradisjonen avskaffet

 

 

 

 

 

Game Drive, Vehicle, Animals, Mammals, Tourism

Tanzania inneholder rundt 20 prosent av artene i Afrikas  store pattedyrpopulasjon, funnet på tvers av reservatene, verneområdene, marine parker og 17 nasjonalparker, spredt over et område på mer enn 42 000 kvadratkilometer (16 000 kvadratkilometer) og danner ca. 38 prosent av landets territorium.  Wildressursene i Tanzania beskrives som «uten sidestykke i Afrika» og «det fremste viltseende landet». Serengeti National Park , landets nest største nasjonalparkområde på 14 763 kvadratkilometer (5 700 sq mi), ligger i det nordlige Tanzania og er kjent for sine omfattende migrerende flokker av gnuer og sebraer samtidig som det har rykte på seg som et av verdens store naturlige underverker.

 

 

Zanzibar, Africa, Tanzania, Beach, The Sea, Rest

 

Tanzania er kjent for strendene sine,  Kombiner unike og spennende opplevelser med avslapping på stranden.

 

 

 

 

 

Lions, Animal, Male, Female Lions, Ready To Pounce
mange ville dyr