Koh samui er som en drøm

                                     Koh samui et paradis.

 

 

 

 

Koh samui  er en fantastisk øy som ligger i Thailand , med eventyrlige strender, fantastiske matopplevelser og du kan dra på mange utflukter med hele familien. befolkningen på øya anslås som  55000. Det er Thailands tredje største øy med et areal på 228,7 km². Koh Samui har en egen flyplass som er eid av Bangkok Airways Flyplassen ble i 2007 modernisert med nye bygninger både for avreise og ankomst. I 2008 begynte også Thai Airways med to daglige flygninger fra Bangkok til Koh Samui.

 

 

 

 

Har du lyst til å ta med familien, kjæresten eller gode venner på tur så anbefales Koh samui på det varmeste, her kan du bade å kose deg med behagelige temperaturer i havet, kose deg med en drink i bassenget, komme til dekket bord på stranda å spise nyfisket fisk og hummer. Du kan også sende opp dreamballoons på kvelden sammen med dine kjære. Øya har mye å by på så har du ikke vært her før bør du absolutt ta turen hit.   

 

 

Lurer du på hvor Koh samui ligger og visste du at Koh betyr øy på Thailandsk, derfor har mange av øyene navn som Koh samui, Koh Pagnan og Kho thao.

 

 

Litt om min opplevelse:

Jeg har selv besøkt denne fantastiske øya. På flyplassen i Bangkok ble vi møtt av noen hyggelige thailendere som hjalp oss med bagasje å for å finne frem til flyet vi skulle ta videre til Koh samui.  Da vi ankom øya, ble vi kjørt i en artig liten tuc tuc til hotellet vi skulle bo på. Vi bodde på Dara samui, et nydelig hotell langs stranda. Her var det et fint basseng med poolbar, så det ble mange gode drinker i bassenget, det er veldig varmt og høy luftfuktighet i Thailand, så det ble mange dukkerter for å få avkjølt oss. Hotellet var rent og de ansatte var veldig hyggelige. Det er kort avstand til å utforske «sentrum». De fleste diskotek, barer og restauranter finnes i det sentrale Chaweng Beach. På mange steder vises ulike show og kabaréter. Når det gjelder mat, har jeg bare gode ting å si om maten. Har du lyst på Thaimat, Italiensk, Biff eller er litt lei den type mat kan du også ta en burger på Mc`Donalds eller en pizza på pizza hut, for det finnes også der. Vi tok en kveld turen til Koh Pagnan, det er bare en liten båttur unna. Der arrangeres det full moon party, som er en fest de feirer hver måned ved fullmåne. Her deltar tusener av mennesker med stor fest på stranden, dette er en opplevelse å få med seg.   Det er også mye annet spennende du kan finne på når du besøker denne øya, det kan du se i en link litt nedenfor. Vi var også i dyreparken, der tok vi bilder med sjimpanser på fanget, hadde slange rundt halsen og satt helt inntil en stor tiger. Vi tok også en ridetur oppå elefanter.

 

 

 

Her er det full fest på stranda på full moon party som feires hver måned ved fullmåne.

 

Her kan du se hvordan en tuk tuk taxi ser ut, en sånn tok vi når vi skulle utforske øya.

 

Kort oppsummert så ville jeg virkelig tatt turen hit for en opplevelse for livet.

 

 

Gode tips til hva du kan gjøre på Koh samui