Sunny beach

 

Sunny Beach i Bulgaria passer for deg som vil tilbringe dagen på en lang og herlig sandstrand. Når kvelden lir på byr Sunny Beach på uteliv med fornøyelser, barer og restauranter.

Slantsjev brjag

Den herlige, brede sandstranden i Sunny Beach strekker seg seks kilometer langs kysten og kantes av en fin strandpromenade. På stranden er det full fart fra tidlig morgen – vannski, vannscooter, banan- og pedalbåter er bare noe av det du kan prøve deg på. Sunny Beach har fått EUs utmerkelse «Blått flagg» for rent badevann, og stranden holdes i stand og ryddes hver kveld. Her er også et bredt utvalg av restauranter og kaféer.

Hoteller i Sunny Beach

Hoteller i Sunny Beach

Vi har et stort og bredt utvalg av hoteller i Sunny Beach. Vi har hoteller og leiligheter som passer for alle, så vel par og barnefamilier, som vennegjengen. Vil du slappe av uten å måtte tenke på lommeboka, finnes det flere alternativer hvor du bor med All Inclusive.

Shopping til fordelaktige priser
Sunny Beach er virkelig stedet for den shoppingglade. Det hyggelige er at du fortsatt kan handle til lave priser. Hovedgaten kalles «Blomstergaten»; her tilbyr gateselgerne solbriller, T-skjorter, klokker og mye, mye mer. På markedene og i de lokale småbutikkene selges det tradisjonelt håndverk og keramikk.

Natteliv

Uteliv i Sunny Beach
I «Blomstergaten» ligger det også en mengde barer og restauranter som med mat fra alle verdenshjørner, i tillegg til lokale retter. Er du i festhumør så har Sunny Beach et stort utvalg av diskoteker, barer og nattklubber for alle – det er bare å velge og vrake.

Opplevelser i omgivelsene
Det er spennende å se seg rundt i ferien. Fra Sunny Beach er det lett å ta seg langs kysten med lokalbuss, eller spasere til sjarmerende Nesebar. Eller du kan bli med oss på én av våre mange spennende utflukter.