Sri Lanka – det er et kjærlighet!

Jeg ønsker å anbefale til alle å besøke Sri lanka. Det er et sted med mye kjærlighet i mat, spennende natur og  vennlige mennesker.

Det er en paradise:)

 

Sri Lanka er en spennende land som har mange interessante steder. Der er mystiske templer, strender, fantastiske hoteller, teplantasjer og mange aktiviteter.

 

 

 

 

Det er mange steder som du må å besøke! Husk å reise her: Colombo, Mirrisa strand, Nuwara Eliya, Safari i Yala nasjonalpark, Teplantasjer, Tempelbyen Anuradhapura, Leopardsafari i Wilpattu Nasjonalpark. Les mer: https://www.tripadvisor.in/Attractions-g293961-Activities-Sri_Lanka.html

 

 

 

 

 

REISETIPS:

Først og fremst, trenger du ikke å ta med seg mye klær. I dette landet er det veldig varm ca. 27 -30 grader, derfor kan du egentlig reise til Sri Lanka året rundt. Det er byer som er litt kald med 15-20 grader og regner mye! Så anbefaler jeg å ta med seg en varm genser og regnjakker 🙂 Det er veldig billig i Sri Lanka, derfor trenger du ikke å ta med seg mye ting som kan være ikke nødvendig. Hus å kjøpe sim kort til telefonen din i flyplassen for å ha god og billig internett til hele landet:) Jeg besøkte Sri Lanka med motorsykkel, men det er flere muligheter til å reise. Den beste er «TUK TUK» taxi og offentlige busser. Til dem som elsker komfort, anbefaler jeg å leie en bil med sjåfør. Som sagt, det er billig 🙂 Overnatting i Sri Lanka er fantastisk! Jeg bodde i mange forskjellige hoteller, så du kan velge mellom luksuriøs hoteller og trehytte på stranda 🙂  Den største erfaringen var til å bo i en tropisk skog hotell, mystisk! Ikke vær redd til å overnatte i interessante steder, fordi mennesker er kjempe vennlig! Dessuten, er det en spennende opplevelse!

 

Jeg ville å tilbake til Sri Lanka, for å føle denne kulturen, å se naturen og å spise smak matrettene igjen 🙂 Gjør det også!