disse banane er bitte små og kjempe god.

Gran Canaria

Gran Canaria er en av 7 Øyer i Atlanterhavet rett over Marokko / Sahara ørkenen

 

 

Veien fra Patalavaca inn til Puerto Rico

 

Fra flyplassen etter ca 1/2 time vil du passere Atlantico ( correfour) i Vecindario, dette er et stort shopping senter som har alt du måtte ønske fra mat til møbler. Når du komme nærmere sørdelen vil du passere Amadore og, der er det en fin strand hvor du kan unngå mas og kjas.  Enkel matservering og drikke.

Lenger sørover kommer du til Arguineguin som er en liten fiskelandsby, der er det også markedet som du kan kjøpe håndlagde duker og masse annet. Det er også mange koselige restauranter der. Der er også postkontoret.

Ferden går videre og du kommer til Patalavaca, der er det en del Nordmenn som bor. Der er det også en fin strand som heter Don Jana, her er det også en del Restauranter og yrende badeliv med store bølger, så jeg anbefaler å IKKE ta med små barn dit. Hvis du spaserer langs turstien, kommer du til Amfi Del Mar, dette er et Time Share/ Hotel som er grunnlagt av Norske Bjørn Lyng. Der finner du kritthvit sand som er importert.

Litt lenger opp i åsen fra Anfi Del Mar finner du den Norske Skolen.( Valle Marina)

 

Hibiskus (Hawaii Rose) noe du finner overalt på øyen

 

Så har vi berømte Puerto Rico senteret… der tror jeg de fleste har vært. Anbefaler at man leier en bil for å komme enda litt lenger sør, kjør forbi Amadorestranden og fortsett mot Mogan… virkelig en perle, den blir kalt lille Venecia. Kjempe koselig, og dette er også en liten fiskelandsby med masse blomster så langt øyet kan se.

Kjør gjerne litt opp i åsen og du vil se hager med sitron trær diverse.

Ta også en tur til Maspalomas senteret… de har de lekreste sko til en god pris.

 

De som ønsker lange soldager og vil være litt i fred fra alle turistene, vel da hadde jeg tatt kjøreturen til Amadore stranden.

 

Ikke glem å ta en tur innom Las Palmas, været er sjeldent bra der… men det kan være greit med en solfri dag. Dette er en storby som har alt du måtte ønske eller trenger.

GOD FERIE:::)

 

 

Et typisk lite boligfelt, dette er Loma dos