Foz do Iguacu som du aldri har sett før!

Foz do Iguaçu, som ligger nær grensene til Paraguay og Argentina, har rundt 260 000 innbyggere og er det viktigste og mest spennende reisemålet for turister som besøker Iguaçu-fossene. En av verdens sju naturlige underverk, fossen er en veldig populær turistattraksjon. Det er imidlertid mer å se i Foz do Iguaçu enn fossen. Her er noen av de beste tingene du kan oppleve og se i området.


IGUACU FOSSEFALL

Cataratas do Iguacu

En av de naturlige underverkene i verden

Cataratas do Iguaçu ligger ved grensen til Brasil og Argentina. Fossene består av hundrevis av fosser i forskjellige størrelser, hvorav noen er enorme.

Nasjonalparkene på både den argentinske og den brasilianske siden har vært verdensarv siden 1980-tallet, og er fulle av interessante dyreliv fantastiske utsiktspunkter med panoramautsikt.

Her kan du tilbringe en spennende dag og besøke fossene på forskjellige måter, som å gå eller via båtturer.

Ikke gå glipp av dette unike og spektakulære naturfenomenet, fredelig delt mellom to land.


BUDDHIST TEMPEL

Buddhist tempel

Den ble bygget av de kinesiske samfunnene i trestatsområdet Brasil, Paraguay og Argentina, og regnes som et av de største sentrene for meditasjon og buddhiststudier i Latin-Amerika.

Det buddhistiske tempelet i Foz do Iguaçu er et stort grønt område for å meditere og slappe av og se på de mange skulpturene og statuene til forskjellige buddhistiske og andre guder.

Templet ligger litt høyere enn byen og har en vakker utsikt over sentrum av Foz do Iguaçu og Ciudad del Este i Paraguay. Det buddhistiske tempelet er det perfekte stedet for å ta en pause fra en travel dag.


BIRD PARK

Fargerike araras

En fortryllet fugleverden

Bird Park ble opprettet i 1994 av paret Dennis og Anna Croukamp, og er en dyrepark som spesialiserer seg på fugler fra Foz do Iguaçu som gjør det mulig for besøkende å gå inn i fugler store bur og komme i direkte kontakt med over 900 fugler fra rundt 130 arter, hvor mange av dem risikerer å utryddes .

I de omfattende fuglene store bur, integrert i den frodige og fuktige subtropiske skogen, flyr sjeldne og fargerike tropiske fugler rundt i selskap med andre dyr, som: A

  • Aligatorer
  • Anakondaer
  • Pytoner
  • Edderkoppere
  • Flerfargede sommerfugler

For å se fuglene, reptilområdet og sommerfugl zoo, går besøkende langs en asfaltert sti som strekker seg 1400 meter. Ved inngangen blir gjestene ønsket velkommen av araer og papegøyer og av og til slanger.


DEN BESTE MATEN

Deilig mat

Blant de mange fantastiske restaurantene du kan finne i denne vakre byen, skiller en av dem seg ut med det beste utvalget av mat og drikke. “Emporio com Arte” er et rom for takknemlighet, møter mellom venner, smaksprøver, kunst og en kaffe ledsaget av eksklusive varianter hver dag.

Dette er absolutt et av de beste stedene å spise i Foz do Iguacu, et sted som skaper den følelsen av lykke og tilfredshet.


LIKER DU Å HANDLE?

Brasil, Argentina og Paraguay

Enkel tilgang til Argentina og Paraguay

Souvenir

Flere suvenirbutikker ligger i området rundt fossene i Puerto Iguazu, Argentina. T-skjorter med bildene av Iguazu-fossene selges som varme kaker.

For en autentisk paraguayansk opplevelse, drar sør for Asuncion sentrum til Mercado 4. Gjort berømt av filmen 7 Boxes, selger markedet alt fra fersk frukt og grønnsaker til billige elektroniske varer og til og med koreansk hurtigmat.


DET BESTE AV ALT, VÆRET !!!

Varmt vær

Foz do Iguacu er hva man kan gjette, et varmt sted å være! Klimaet er offisielt oppført som subtropisk, noe som i utgangspunktet betyr at det er varmt og fuktig det meste av året.

En tørr sesong kommer imidlertid til spill, og temperaturene avkjøles i løpet av vinteren. Men hvis du liker sol og varme, så er du i himmelen!

Fantastiske bosteder

Feriestedhotellene tilbyr en komplett struktur for forretninger og fritid i perfekt harmoni med den frodige naturen i regionen.

Du vil definitivt få mest mulig ut av været, naturen, alt som bringer deg sammen til en opplevelse du aldri vil glemme!