Santa Monica - Venice Beach

Drømmereise til The City of Angles

Jeg elsker USA og LA er en av de byen jeg synes er finest. Det er en utrolig allsidig by hvor du kan gjøre så mye forskjellig. Du kan dra ut til Venice Beach i Santa Monica, du kan dra inn til Hollywood eller downtown LA, du har Chinatown og Koreatown osv.

In Los Angeles, you can have the city life and feel that you’re on holiday at the same time.

 

City, Los Angeles, Cityscape, Skyline
LA Skyline

 

 

Det beste med LA er mangfoldet. Det at du på en og samme dag kan gå fra å sjekke ut kjendis ting i Hollywood og på Walk of Fame, til å shoppe i Beverly Hills eller på Third Street i Santa Monica. Eller bare ta en dag på stranda Venice Beach i Santa Monica.

 

 

 

Du kan også dra på konserter mange forskjellige steder i LA, blant annet Hollywood og Koreatown.  Du har byens Music Center og Walt Disney Concert Hall. Du kan også velge å ta deg en dag eller to i Universal Studios som har mye gøy.

 

The uptions are endless.

The LA Dream Center

Hvis du vil ha en helt annen opplevelse så kan man dra til noe som heter The LA Dream Center som er et  Outreach senter som jobber med veldedighet og med å hjelpe folk. De samler inn penger og får forskjellige firmaer og selskap til å donere mat og ting mennesker trenger så de kan levere dette til de som trenger det. Det er dessverre mange fattige og hjemløse i LA og det er disse menneskene LA Dream Center hjelper og de har mange frivillige som hjelper de å hjelpe. Flere melder seg frivillig og jobber som frivillig der i flere måneder med å være med på «Food Trucken» å gi ut mat eller jobbe inne på senteret å hjelpe eller bare være med de som bor der.

 

The Hollywood Sign

Hollywood

I Hollywood som mange kanskje er opptatt av og har lyst til å besøke er det mye gøy å finne på. Du har utallige Thrift Stores/Second Hand Shops  med mye forskjellige type klær. Du har mange forskjellige Music Venues som for eksempel Hollywood Music Hall eller The Sayers Club. Du har også andre kule butikker som The Comedy Store og Guitar Center.  Mange forskjellige restauranter, både fancy og vanlige fastfood restauranter. Andre ting du kan oppleve i Hollywood utenom å dra å se på skiltet er blant annet voks museet Madame Tussauds, ta deg en tur ned Walk of Fame eller Hollywood Boulevard.

 

Santa Monica end of Route 66

Santa Monica

Santa Monica er en av mine favoritt bydeler i LA. I Santa Monica finner du Venice Beach. Der skjer det mye forskjellig langs stranda som du kan sjekke ut. Eller du kan bare bade og kose deg. Der har du også Santa Monica Pier med karuseller og Pariserhjul. Og rett på baksiden så ligger shoppinggata og promenaden Third Street. Du har også Santa Monica Aquarium eller gå en tur i Santa Monica Mountains eller kanskje du har lyst til å ta en tur på Santa Monicas Farmers Marked.

Ikke minst er jo Santa Monica ende stoppet til Route 66 som veldig mange kjører fra Østkysten til Vestkysten gjennom hele USA.

 

Håper dette ga deg lyst til å ta en tur til en av mine favoritt byer.