Drømmen min å reise til Bangkok, den største turistbyen i verden

 

Wat Phra Kaew, Temple of the Emerald Buddha Wat Phra Kaew is one of Bangkok’s most famous tourist sites and it was built in 1782 at Bangkok, Thailand

Bangkok er hovedstaden i Thailand i Sørøst-Asia

*De viktigste turistattraksjonene i Bangkok er (Wat Arun Temple).

Det er en av de mest fremtredende turistattraksjonene i Bangkok, preget av skjønnheten i designen, da solstrålene reflekteres på den når den stiger, og dens gyldne farge skinner blant bygningene i Bangkok.
* Også Grand Palace Bangkok, et av turiststedene, som er en gruppe bygninger.
De beste aktivitetene i Grand Palace Bangkok, du kan se tronesetet Phra Viharn Yot, du kan besøke museet der de fleste gjenstandene som tilhører Grand Palace vises.
^^ Safari World Bangkok Bangkok Safari World er en av de vakreste og største turistparkene i Thailand. Det ligger på et område på 190 hektar, og inkluderer mange dyr som lever i et miljø som ligner på deres opprinnelige habitat.
               — De beste aktivitetene i safari Bangkok Thailand – Kjør buss eller bil og besøk safariparken – Se på morsomme forestillinger ved sjøløver, – Jungelcruise i                    Safari World Bangkok er en spennende opplevelse for eventyrelskere – Å se på den trente delfinen vise fram.
For elskere av eventyr og høyder, kan du besøke Siam Park City, hvor du kan ri Roller Coaster-eksprestoget, som går i en gal hastighet på ca 80 km / t og en høyde på 35 meter, som tar deg raskt til toppen og deretter raskere til bunns 3 ganger på en runde.
Det er merrrr og merrrr der i Thailand (Bangkok ), og jeg håper å dra dit en dag.^^