Santorini

Santorini

Drømmeferie i Santorini

Drømmeferie ville jeg reise til Santarini i sommeferie. Jeg har hørt av mange mener at Santorini er den vakreste av alle de vakre øyene i den greske øyverdenen og fantastiske natur og den fortryllende solnedgangen. Jeg har veldig lyst og gleder meg til å reise dit en dag for å fa opplevelse i Santorini kjent for verdens vakreste øy i Hellas.

 

Santorini Øya
Santorini Øya

Jeg har less fakta om Santorini på nettsiden finn.no og fra vennen min som har vært der. Jeg søker informasjon fra forskjellige nettsider. Santorini er det kjent for luksus og høyt prisnivå for mat, hotell og uteliv.Det er mange venner, voksen og barnfamilier som reiser dit for å oppleve Santorini i sommerfeie sin.

Denne opplysningen tar jeg fra finn.no. Santorini er å regne som den dyreste øya i hele Hellas, men likevel er det verdt noen dagers besøk for å oppleve denne særegne perlen som Santorini faktisk er. De fleste cruiseskip som går i det greske farvannet, har Santorini på sin rute. Dette preger øya, både hva gjelder antall turister og ikke minst prisnivået. Byene Thira, Firostefani og Oia er spekket med unike hoteller som er bygget inn i klippene, og kan av og til være litt vanskelig å se fra gaten. Slik får hotellgjestene mye privatliv på denne siden av øya. Vestkysten egner seg best for par, vennegjenger og familie med litt store barn, på grunn av de høye klippene.

 

Fantastisk utsikt i Santorini
Fantastisk utsikt i Santorini

Hotell på Santorini

Når du bestiller en reise til Santorini kan man velge mellom alt fra enkle lavprishotell til førsteklasses luksushotell. Du kan bestilling tilbud på finn eller fra reisebyrå. Det har mannge foskjellige hotell på øya, og du vil finne hotell kun for voksne og hotell med barnebasseng.

 

 

 

 

 

Santorini
Santorini

Restauranter og shopping

Santorini har  mange utvalg av restauranter, kafeer og mye av den maten som serveres er laget på lokale, kortreiste råvarer. Du kommer til få garantert god oppvelser og smaksfull av greske lokale mat.

Er du glad i å shoppe bør du se deg om etter gull, lær, kunsthåndverk, antikviteter og klær, så finner du mange utvalget i dette 0mrådet.

 

 

 

 

Santorini
Santorini

Gå fottur i Santorini

Santorini er en slående vakker øy, og på en fottur fra Thira til Oia vil du oppleve det aller beste av øya. De anbefaler at det er beste tiden å gå ut på litt turen, er litt på ettermiddagen, da sola ikke steker like mye, og har man sjansen til å nyte synet av solnedgangen fra Oia–et syn ingen som besøker øya bør gå glipp av. Der kan man også ta turen opp til Skaros Rock, en klippe med fantastisk utsikt over Egeerhavet. Hus ikke glem å ta med komfortable sko, god mat og drikke på turen.