Drømme reise til Cuba

Cuba og Havanna er drømmen vår.  Skal vi reise  så snart som mulig.

Bilderesultat for cubamusiker Relatert bilde

Musikk og dans er så spennende livsstil i Cuba derfor ønsker vi å se på Tropicana Kabaret. Vi foretekker å kjøre rundt byen i  gamle biler og bo i et lokalt hus. Vi ønsker et fint sted å møte trivelige folk.

Havanna er Cubas hovedstad og er med sine 2,2 millioner innbyggere Karibiens største by. Havana er underholdende om natten med salsamusikk og dans.

Bilderesultat for sigarer i havanaRelatert bildeBilderesultat for tropicana cabaret cubaBilderesultat for bar havanaRelatert bildeBilderesultat for gamle biler i cuba

Vi tror at rum, tobakkfelt, sigarfremstilling, strender og tropiske hav er utrolig.  Vi ønsker  ha mer egen tid  til å bli kjent med byen i Havana.

Bilderesultat for rum i cubaBilderesultat for tobacco felt i cuba og havanaRelatert bildeRelatert bilde

På en reise til Varadero får vi oppleve et herlig feriested med strender i verdensklasse.

Paradisus Varadero Resort & SpaBilderesultat for tobakkofelt i cuba og havanaRelatert bildeCuba

God mat og drikke på Cuba.

Bilderesultat for cuba matkald glass sommer Bar mat produsere Meny drikke dessert alkohol cocktail mojito drikkevarer likør forfriskende smak alkoholholdig drikke tørsten binge brennevin ikke-alkoholholdige drikke mai tai cuba libre mint julep caipiroska caipirinha alkoholholdige cocktailBilderesultat for cuba mat og drikkeBilderesultat for havana mat

Cuba som helhet:  Et eventyr!

Bilderesultat for sigarer i havanaRelatert bildeRelatert bildeRelatert bilde