MALAYSIA

Derfor bør du reise til Malaysia!

Malaysia, et land som ligger i Sørøst-Asia, er et utrolig vakkert land med blanding av flere kulturer. Fra Thailand og Sør-Kinahavet til Brunei og Indonesia, har Malaysia en sentral beliggenhet, som du ikke bør ignorere når du utforsker Sørøst-Asia.

Hvorfor velge Malaysia som din neste reise?

Malaysia har mye å tilby. Den har fantastiske strender, moskeer og templer du kan utforske, vakre øyer, deilig mat og mye mer. Når du besøker Malaysia vil du se at den har en fin blanding av kultur og arkitektur fra kolonitiden. Du vil også oppleve at folk i Malaysia er veldig vennlige og hjelpsomme. 

Malaysia er et sjarmerende turist sted med et varmt klima og du vil se vakker natur over hele landet fra vakre strender til frodig, grønn skog.

 

Penang Hill

Penang Hill er et åsted med en gruppe topper på Penang Island, Malaysia. Det ligger i forstaden Air Itam, 9 km vest for sentrum av George Town. Penang Hill er også kjent under det malaysiske navnet Bukit Bendera, som faktisk refererer til Flagstaff Hill, den mest utviklede toppen.

Malaysia er et tropisk land med et varmt klima og en rik kystlinje. Øyene i Malaysia tilbyr de beste kystlinjene og de beste strendene.

Langkawi

Langkawi er sannsynligvis den mest populære øy i Malaysia. Et vakkert øy der du kan finne på mye spennende opplevelser.

Veldig god mat

Maten i Malaysia er noe av det beste du vil finne. Her får du både Kinesisk mat, Indisk mat og mye mer. Den mest populære ris-retten er Nasi Lemak.

Nasi Lemak