Alcúdia, Palma de Mallorca

Porten til Gamlebyen

  Sommeren 2019 valgte jeg å dra til Alcúdia, Mallorca

 Sammen med samboeren min avtalt vi at vi skulle treffe våre venner, de er foreldrene til datteren som jeg er gudmor til. Vi valgte Zarofi Pallace Alcudia til vårt opphold i en uke her. Dette er et barnevennlig hotel, vi valgte dette fordi vi har en 3 1/2 år gammel datter. Her var det ikke langt å gå til stranden, ca 5 min max. Vi valgte annenhverdag til å være på stranden og annenhverdag til å være ved bassenget på resorten. Det var 6 fine bassenger på denne resorten, så vi valgte å bare nyte dagene.

 

Stranden

Det var nok av sol, så vi blir skikkelig brune, vi bestemte at dagen før vi skulle tilbake til Oslo, valgte vi å dra til Gamlebyen til Alcúdia, Kloke valgt, her var det mange flotte gamle bygninger med smale gater hvor man kunne sette seg ned på en liten kafé og nyte en kopp kaffe og se på det yrende folkelivet. To ganger i uken forvandles byen til et marked hvor mange av de lokale kommer for å selge varene sine. Her kan du kjøpe frukt, grønnsaker, klær, smykker og alt du kan tenke deg fra Mallorca. Kommer du til Alcúdia er det absolutt verdt å ta seg en tur til Gamlebyen.

Ooooh, tiden går alltid fort når man har det gøy. På tide å pakke sammen og dra hjem. Som man pleier å si, BORTE BRA; HJEMME ER BEST.