El Nido Underjordisk elv

9th Verdens under (El Nido Palawan)

El Nido Palawan

Selv om jeg kommer fra Filippinene, har jeg ikke vært på dette stedet, men det ligger i min bøtte-list som jeg ønsker å reise til sammen med kone min.

CNN News har kalt det den beste destinasjonen for strand og øy på Filippinene for sin ekstraordinære naturlige prakt og økosystem. Det er kjent for sine hvite strandstrender, korallrev, kalksteinsklipper og som inngangsport  til Bacuit-skjærgården. Øya ligger langs vest filippinske havet og den har befolkning på omtrent 60,000 mennesker. Palawan har sin egen flyplass, men ingen direkte flyvning og du må ta flyet fra Manila.

El Nido underjordisk elv

 

Historien

El nido har bebodd av mennesker allerede i 2680 f.Kr., eller til og med opptil 22,000 år siden. Dette ble bekreftet av fossilene og gravstedene som dateres tilbake til yngre steinalder, og som finnes i mange huler og utgravningssteder rundt kommunen, spesielt i Dewil Valley»s llle Cave i New Ibajay. Man kan finne mange små øyer som er en del av øygruppe som består av 7,200  øyene i Filippinene.

kayakkapdling .

 

Utsikten

Man kan se mange laguner som er i iøynefallende og også huler som er morsomme å se og dykke i. Jeg har bare sett stedet i nyhetene og blogenne, men jeg vil gjerne oppleve hva jeg kan i denne vakre øya.

 

 

Hule

 

små lagune
Stor lagune

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Livet mitt vil ikke være komplett, hvis jeg ikke kan reise til min drømme sted. Jeg anbefaler til alle også å vurdere om dere kan besøke og reise til Filippinene som har disse attraktive øyene og stedene og i tillegg er gjestfriheten til menneskene som bor i Filippinene. Kom og Besøk og alle er velkommen. Jeg har omtrent 10 til 20 år til å oppfylle en av drømmene mine.

klarhet
Se den skjønnhet