5 REASONS TO VISIT TOKYO

Japan er et av de mest populære reisemålene i Asia og det er et land kjent for sin kultur og tradisjon. Vet du hvilken som er den største byen i Japan? Ja, den er Tokyo og du har kommet til riktig stedet for å sikre deg den beste opplevelsen noensinne!

Her er 5 grunner til at du bør velge Tokyo for din neste ferie.

 


 1. Helligdommer og Templer

  Et kjennemerke for japansk omgivelser er de fargerike helligdommene som ligger rundt byen.
  Den eldste helligdommen i Tokyo er Sensoji-helligdommen. Det er et fredelig sted som ligger i en veldig aktiv by. Ved templene kan du til og med kjøpe diverse type sjarm. Disse er ment å gi deg lykke til, forbedre kjærlighetslivet ditt eller øke rikdommen din. Er du heldig nok å besøke på riktig tidspunkt så  kan du få muligheten til å se en tradisjonell musikk seremoni utført av helligdommens arbeidere.

  Pagoda Temple
  Pagoda Temple

 2. Veldig deilig mat

  En av det viktigste årsakene til at mange mennesker besøker Japan er på grunn av sin fantastiske mat. Er du sushi-elsker? Da er det Tokyo riktig stedet, men husk at det ikke er ditt eneste alternativ. Du kommer til å finne mange restauranter som tilbyr tradisjonelle japanske stifter som ramen. Japansk karri er noe du må definitivt smake! Det er også kafeer og “maid kafeer” som tilbyr forskjellige matvarer og som er satt med fokus på tv serier eller animer. Perfekt for et morsomt ettermiddag. Dermed kun reise for å prøve tradisjonell japansk mat er verdt å reise til Tokyo.

  Tradisjonell Ramen

 3.  Fashion

  Tokyo er et motemekka for alle som er interessert i en original stil. Du skal se fra klassisk japansk chic klær til fantasi antrekk akkurat som fra en anime-film. Du vil være vitne til Tokyos utrolige, rare og fantastiske gatestil hvor som helst i byen. Har du lyst til å se de nyeste trender? Da må du gå til Harajuku eller Shibuya, som har blitt catwalks for lokalbefolkningen for å vise frem nøyaktig hva som er på moten. Mote er en av de største attraksjonene i Tokyo, og å sjekke det ut vil absolutt inspirere deg på en eller annen måte.

  Anime antrekk

 4. Sumo kamp

  Du må har hørt om ordet Sumo en eller to ganger i livet. Sumo er en sport kamp som har tradisjoner og er selv i dag fylt med ritualer og seremonier. Det er kjent for blant annet utøvernes store kropper og høy vekt. Tre av de seks hovedkampene blir vert i Tokyo i år. Du skal oppleve «salt-kasting», høyt tensjon og trusler i en spennende kamp mellom to gigantiske menn innen få sekunder. Disse kampene skjer i sumo salen i «Ryogoku».

   

  Sumo utøvere

 5. A whole new world

  Hvis du er vant til storbyferier i Europa eller USA, men alltid har hatt lyst på en tur til en asiatisk by da er Tokyo det perfekte stedet å starte! Tokyo er et godt valg hvis du ønsker å oppdage en helt ny kultur og en annen bystil. Hvis du er vestlending, det er det nærmeste du kommer til å oppleve en annen verden! Det er en stor utfordring å ikke kunne lese gatenavnene eller vite nøyaktig hva du har bestilt til lunsj, ikke sant?
  Kom deg ut av din komfort sone!
  Det fines også så mange hemmelige steder i Tokyo å oppdage at noen ganger du skal ikke være sikker på hvor du fant deg selv. Ikke bekymre deg hvis dette skjer, Tokyo er også i dag en av de tryggeste byer i verden så ikke bli overrasket over å se folk hjelpe deg.

  For mer informasjon og tips om reisen til Tokyo kan dere sjekke :
  The official Tokyio travel guide

Trenger du flere grunner? Tror ikke det.